17 november Sint Catharinadal Concert

Op zaterdag 17 November zal het Koninklijk Koor Aurora haar zangkunsten wederom laten klinken in het prachtige Sint Catharinadal te Oosterhout. Het actieve en  oude klooster is inmiddels tevens bekend om haar uitstekende wijnen, winkel en aangrenzende horecagelegenheid. Een ideale combinatie dus voor een leuke middag uit.

Het concert zal plaatsvinden om 14.30 uur. Verdere details over het concert zullen spoedig volgen. Hou de website in de gaten!

 

Passieproject 2019

April 2019.

Samen met zanggroep Cadans en andere nog nader te noemen groepen gaan wij een project opzetten rond thema's die wereldwijd aandacht vragen op het gebied van o.a. mens & samenleving, natuur &milieu en toekomst. Op verschillende plaatsen gaan beide koren en andere meewerkende groepen bijzondere optredens verzorgen. Het wordt een interactief geheel waarbij bezoekers én koren meelopen naar lokatie's en stilstaan/zingen bij de onderwerpen.

Wij zijn nog bezig met de uitwerking van dit grootse en bijzondere project. Gebracht in het tijd van de passie maar met een andere blik en moderne twist gebracht.

Deze site houdt u op de hoogte!