Pak van mijn hart donderdag 11 april

 Een pak van mijn hart. Een vaak gehoorde uitspraak wanneer iets waar men zich zorgen om maakte  goed afloopt. Je kunt “een pak van mijn hart” echter ook letterlijk nemen: Neem iets van mijn hart, ik leef met je mee. Samenleving!

Zoals u eerder hebt kunnen lezen zijn Koninklijk Koor Aurora en Zanggroep Cadans een samenwerkingsverband aangegaan voor een uniek evenement in Oosterhout. Zij gaven het de titel Een Pak van mijn Hart.

Samen met Ton Biemans, die zorgde voor het script, hebben Aurora en Cadans een avondvullend programma samengesteld. De koren en gastspelers nemen u deze avond mee langs diverse locaties alwaar u wordt getrakteerd op een verrassend programma. Tijdens de wandeling ontvouwt zich een verhaal dat wellicht stof tot nadenken geeft.

De locaties zijn allemaal op korte loopafstand van elkaar en voor iedereen toegankelijk. U moet er wel rekening mee houden dat u lopend van locatie naar locatie wordt meegenomen en dat er per locatie slechts beperkte zitgelegenheid is.

Na afloop wordt u nog een drankje aangeboden op de laatste locatie.

U kunt dit evenement meemaken op donderdag 11 of zaterdag 13 april. Per avond zijn er slechts 120 toegangsbewijzen beschikbaar, welke vanaf 14 maart voor € 3,00 per stuk verkrijgbaar zijn bij  de Oosterhoutse VVV

Aanvangstijd is 18:30 uur en de geschatte eindtijd 22:30 uur.

 

Pak van mijn hart zaterdag 13 april

Zie uitgebreide beschrijving hierboven.

U kunt dit evenement meemaken op donderdag 11 of zaterdag 13 april. Per avond zijn er slechts 120 toegangsbewijzen beschikbaar, welke vanaf 14 maart voor € 3,00 per stuk verkrijgbaar zijn bij  de Oosterhoutse VVV.